Artikelen

maandag 10 december 2018

Winter....















 Beste allemaal...

Drie kaartjes met de mooie plaatjes van Mattie... Bij de eerste kaart laat ik zien dat je op deze omklapmallen ook heel andere mallen kunt plakken, bij deze heb ik de prachtige ovaal van Marianne gebruikt....Het glanskarton is van Crafters Companion, de kleur Mink. Ik heb de 2 nieuwe omklapmallen gebruikt, LR0570 en de LR0571. De open rand is van de LR0537, het fijne schulprandje komt van de LR0525. De swirl is de LR0526. De kleine boompjes, LR0556 en de grote sparappel, LR0557. De geweitjes zijn van de LR0563. Het mooie opengewerkte ovaal, CR1446.. Een oudere kerstster , LR0435. De Enamel Dots, PL4514. Het ovale malletje is van een nestie van Crealies. De teksstempel is de CS0991, helaas niet meer leverbaar zag ik... En ik heb een embosfolder gebruikt met ijssterretjes, DF3440.

Bedankt weer voor jullie gezellige reacties!! Nieuwe volger ...Welkom!!
Groetjes van Anja..

4 opmerkingen:

  1. Prachtige serie Anja! Wat zijn ze toch mooi hè, die Matties. Je hebt er hele mooie kaarten mee gemaakt, prachtige kleuren en materialen. Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Anja

    Het zijn weer schitterende mooie kaarten die je gemaakt hebt.
    Groetjes van Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O wat zijn je kaarten weer mooi Anja!!
    Je kijkt je ogen uit'schitterend!
    Weer een leuk idee gezien voor de
    omklap mal ,kom ik zelf niet op.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. It’s really a great and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this helpful information with us.

    855goldencrown

    BeantwoordenVerwijderen