Artikelen

woensdag 11 december 2013

Zo erg is het geweest.......
 Beste allemaal..

Het was een poos stil op mijn blog....even een kleine indruk van de reden daarvoor  ....zo heftig is het geweest allemaal...:-) ..  Ondertussen is de gang, halletje achter, toilet en de kamer opgeknapt !!!! De vloerbalken in de kamer waren o.a. helemaal verrot... We hebben een oud huis en er was nog niets aan de vloer gedaan. We moeten nog veel ( hobbyspulletjes) uit zoeken en inruimen maar het ergste werk is gelukkig gebeurt.. Er moeten nog wel nieuwe spulletjes uitgezocht en besteld worden zoals een bank, stoelen, nieuwe bloempotten enzo...maar dat is leuk werk en hoeft niet direct...ook moeten er nog wat dingen worden opgehangen... Maar...we genieten er enorm van! Alles weer lekker in de verf en veel nieuwe spullen.:-) :-)..
Mijn hobbyspullen zijn nog niet allemaal "thuis" dus ik ben nog veel aan het zoeken...:-).
Ook ben ik nog niet aan een kerstkaart maken toegekomen....ik besef nu eigenlijk pas dat het al bijna half december is....

Tussen alle perikelen door moet ik nog steeds voor ( nare) onderzoeken/uitslagen naar het UMC toe.
Gisteren nog weer voor een scan ( met vééél contrastvloeistof) geweest..kortom...ik ben er nog niet klaar mee heb ik begrepen...

Ik hoop nu wel weer vaker iets te kunnen plaatsen.. ik heb nog een aantal kaarten die ik een tijd geleden heb gemaakt in m'n "mapje" zitten.:-).., en als ik mijn hobbyspulletjes weer allemaal op orde heb dan kan ik hopelijk weer ontspannen knutselen. Ik heb er zó,n zin in! :-)..
Binnenkort hoop ik jullie de nieuwe malletjes van februari te laten zien...ik ben benieuwd wat jullie daar van vinden...:-)..

Hartelijke groetjes van Anja


Geen opmerkingen:

Een reactie posten