Artikelen

woensdag 12 september 2018

Amaryllis.. Hallo allemaal...

Deze kaartjes heb ik gemaakt met de nieuwe omklapmallen (LR0552 en LR0553) in combinatie met de nieuwe ovale mal (CR1446) van Marianne...Je kunt dus ook de basismal ( buitenste stans van de omklapmallen) gebruiken om daar vervolgens een hele andere vorm op te plakken!! Ik heb ook de prachtige amaryllis gebruikt, LR0539...die kun je natuurlijk heel mooi met inkt bewerken en hem zo de kleur geven die je maar wilt!! De plaatjes zijn van Mattie, MB0176. Het bloemenrandje bij de derde kaart is van de LR0537. De blaadjes van LR0547. Het dessinpapier komt van het Soft Pastels bloc, PK9157. De geweitjes staan voor oktober gepland...In de harten van de amaryllis heb ik Dew drops van Marianne gebruikt,PL4514..de andere stipjes zijn gezet met Crystal Drops van Nuvo.
Wat zijn er weer veel dames bij de demo geweest zaterdag!! Zó veel bekenden gesproken!! Dankjulliewel voor alle lieve complimentjes!!:-)..

Bedankt voor jullie gezellige berichtjes,
Groetjes van Anja


4 opmerkingen:

 1. Prachtige serie kaarten. Die bloemen zijn heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaarten Anja, hoe leuk is de amaryllis erbij, wat heb je hem weer mooi ingekleurd, mooi hoor! Groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn je kaarten super mooi Anja!
  De mallen zijn ook geweldig mooi.
  Het plaatje en bloemen heel gaaf.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je vorige kaarten zijn ook super Anja!
  Alvast een goede zondag samen!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen