Artikelen

maandag 3 september 2018

Demo met o.a. de nieuwe omklapmallen bij Kaart & Klos in Veenendaal...Beste allemaal...

Wisten jullie dat je best wel veel met de nieuwe omklapmallen kunt doen?? Ik heb al veel gehoord dat de dames erg blij zijn met de uitleg van deze mallen...:-).. A.s. zaterdag, 8 sept, hoop ik bij Kaart & Klos weer uit te leggen hoe alles in elkaar steekt...:-) en natuurlijk ook andere mooie spulletjes van Marianne Design....ik zou het erg leuk vinden als jullie dan ook weer gezellig langs komen??
Deze kaartjes heb ik ook gemaakt met de nieuwe omklapmallen ( LR0552 en de LR0553) ...maar dan weer op een hele andere manier... Ook heb ik de kleine hoekjes gebruikt, LR0538. Het dessinpapier is van een bloc van Marianne, PK9158. De plaatjes zijn van Mattie, MB0177 en MB0178.
de geweitjes staan voor 1 okt, gepland...Het takje met sparappels is van de LR0550. En dan de amaryllis van Petra !!, ( LR0539)...die is zóó mooi!!! Bij deze kaarten heb ik de bloemen gewoon uit wit karton gestanst en daarna op kleur gebracht van het dessinpapier...De tekststempel is van een "oudje", CS0991. Helaas is die niet meer leverbaar zag ik...De Dew Drops die ik in de harten van de bloemen heb geplakt vind ik erg mooi, er zitten ook verschillende maten op een vel, PL4514, ook van Marianne.. Een vleugje glitter op de bloemen van Winks of Stella maakt het af vind ik :-)......

Veel hobbyplezier!!
Groetjes van Anja

4 opmerkingen: